Veterinerin yanlış tedavisi kedimi engelli bıraktı. Acil öneride bulunur musunuz?
Telefon bağlı
Bu hesabın giriş kaydında bağlı bir telefon numarası var. Numara burada paylaşılmaz. Bu işaret tek başına SMS doğrulama kanıtı, kimlik, uzmanlık veya paylaşım doğruluğu onayı değildir.
Rozetlerin anlamlarıYeni üye
Aramıza son 30 gün içinde katıldı. Hoş geldin! Bu karşılama işareti deneyim veya güvenilirlik değerlendirmesi değildir; üye isterse gizleyebilir.
Bu işaret en geç tarihinde sona erer.
Rozetlerin anlamlarıKedimin ayağına küçük bir kıymık battı. Aslında kendim çıkarabilirdim ama korktum ve hemen veterinere götürdüm. Veteriner bir kaç dakikada kıymığı çıkardı ve bizi gönderdi. aradan bir hafta geçti ve kedimin ayağı morardı. Bu gün fakülteye götürdüm ve Ampute yapılması gerektiğini söyledi hoca. Bende kabul etmedim ve geri getirdim. Yavrum çok acı çekiyor. O çektikçe benim içim de yanıyor. Ne yapmamı önerirsiniz.
Kaydetmek bildirimleri açmaz. Sessize almak bu konudaki yanıt, etiket ve teşekkür uyarılarını durdurur.
Küçük bir teşekkür, paylaşan kişiye iyi gelir. Bu işlem bir uzmanlık veya güven oyu değildir.